MENU
Aula_close Layer 1

Hyllen - Faxe ladeplads

Velkommen til SFO Hyllen - vi glæder os til at møde dig og din familie!

Vi er en engageret personalegruppe, hvor udvikling og faglighed er i fokus. Det betyder, at vi løbende er i gang med mange processer omkring vores pædagogiske arbejde og vores fælles kultur.

Vi vægter det enkelte barns udvikling, og vi arbejder med anerkendende relationer. Det enkelte barn har krav på at føle sig som noget særligt. Vi prioriterer forældresamarbejdet højt. Vi ønsker - i samarbejde med jer som familien - at støtte jeres barn i en positiv udvikling og sikre dets trivsel her hos os.

Vores mål i det daglige, pædagogiske arbejde er at give børnene mulighed for at lege, opleve, opdage, fantasere, afprøve grænser, være kreative, samt fysisk aktivitet. Vi er optaget af de sociale relationer i børnegruppen og vægter, at de indgår i fællesskaber og venskaber – at de skal respektere og rumme hinandens forskellighed.

Vi ønsker at skabe en fantastisk fritid, for vores børn hvor der er mulighed for at slappe af og hygge efter en lang og lærerig skoledag. Samt at de også har en mulighed for at vælge en voksen styret aktiviteter til, når de har lyst og brug for det.

Rundt omkring i SFO Hyllen er der små rum i rummene, som børnene kan hygge sig i, sammen eller alene, der skal være plads og rum for begge dele. 

SFO Hytten - vores tilbud til de større børn

For os er det vigtigt, at de unge har lyst til at komme og hygge sammen, og der vil altid være tilbud om forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Der vil være mulighed for at slappe af med en hygge snak, en eftermiddagsmad, et computerspil, en god bog eller spille spil, bordtennis, billard, bordfodbold, samt kreative udfoldelser.

I Juniorklubben er der spisning hver torsdag og hygge til kl. 21.00.