Hylleholt Skole

Hylleholt skole er en afdeling under en af Faxe kommunes tre folkeskoler.

Skolen ligger i naturskønne omgivelser tæt på strand og skov, i en lille havneby på sydsjælland med 2901 indbyggere.

Skolen har et aktuelt elevtal på ca. 307 elever, fordelt på 0.-9. klasse.

På Hylleholt samarbejder vi om at udvikle høj faglighed og demokratisk dannelse med læring i centrum. Det gælder elever såvel som personale, ledelse og forældre - og en åben og tillidsfuld dialog vægtes højt.

Skolen er ikke en afdelingsopdelt skole, da vi gerne vil underbygge vores faglighed sådan at lærerne som udgangspunkt underviser i sine linjefag samt i forhold til sine kompetencer. Skolen er dog organiseret i to kendte afdelinger (Indskoling/mellemtrin 0.-6. klasse og udskoling 7.-9. klasse)

Vi er en traditionsrig skole med blandt andet morgensang, forårskoncert, anderledes uger og faste tilbagevendende traditioner som vores elevråd tager aktiv del i planlægningen af.

Velkommen til Hylleholt skole